środa, 15 maja 2013

na dobranoc koktajl arbuzowy

I zmusiłam się i poszłam pobiegać, może nie za długo ale jednak pół godzinki:) Przed wyjściem oczywiście przygotowałam kolację czyli koktajl z arbuza, banana i kiwi. Głównym składnikiem był arbuz, bo w końcu sezon na arbuzy się zaczyna. Po zmiksowaniu do koktajlu dodałam siemię lniane zgodnie z sugestią Uli, której dziękuję bardzo za poradę:), pestki dyni i słonecznika też wypróbuję.


3 komentarze:

  1. Też często dodaje siemię lniane do wielu potraw to bardzo przydatny składnik. Taki koktajl z chęcią bym wypił, fajne rozwiązanie na koktajl potreningowy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Do tej pory siemię lniane kojarzyło mi się jedynie z dzieciństwem i glutowatym naparem, który nieraz popijałam. Na dzień dzisiejszy coraz częściej dodaje siemię do różnego rodzaju koktajli, czy też domowego musli. Koktajl polecam bo całkiem smaczny.

    OdpowiedzUsuń
  3. Arbuz, super owoc! siemię też, pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń